Maandag in Chateau Meiland: grote paniek als brandalarm afgaat, 'Mama bellen'

Maandag in Chateau Meiland: grote paniek als brandalarm afgaat, 'Mama bellen'

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: grote paniek als brandalarm afgaat, 'Mama bellen' Het brandalarm in Code Rosé loeit keihard en dat zorgt uiteraard voor de nodige commotie. Martien en Maxime proberen het indringende geluid op te laten houden maar dat lukt ze natuurlijk niet zonder de hulp van Erica. Hoe dit afloopt zie je hieronder, in het fragment van Chateau Meiland. Bovenaan deze pagina zie je hoe Erica haar 60e verjaardag onlangs vierde. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Wilders WOEST na beelden van man met beperking die wordt afgetuigd in tram: 'Beesten!' (video) Bekijk deze video » 'Mona Keijzer heeft tuttige bible belt-look & zoals Caroline van der Plas doen we boodschappen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Monday 11 September 2023 om 13:43

Het brandalarm in Code Rosé loeit keihard en dat zorgt uiteraard voor de nodige commotie. Martien en Maxime proberen het indringende geluid op te laten houden maar dat lukt ze natuurlijk niet zonder de hulp van Erica.

Hoe dit afloopt zie je hieronder, in het fragment van Chateau Meiland. Bovenaan deze pagina zie je hoe Erica haar 60e verjaardag onlangs vierde.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's