Woensdag in Jelka, Op Eigen Houtje: Jelka ziet het helemaal voor zich

Woensdag in Jelka, Op Eigen Houtje: Jelka ziet het helemaal voor zich

Maandag 11 september 2023 om 14:16

Jelka van Houten geeft in Jelka, Op Eigen Houtje huizen een make-over en ze ziet het al helemaal voor zich. Bekijk een fragment van de aflevering van woensdag 13 september hieronder.

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv.

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka over haar nieuwe programma Jelka Op Eigen Houtje.

Woensdag in <em>Jelka, Op Eigen Houtje</em>: Jelka ziet het helemaal voor zich Jelka van Houten geeft in Jelka, Op Eigen Houtje huizen een make-over en ze ziet het al helemaal voor zich. Bekijk een fragment van de aflevering van woensdag 13 september hieronder. Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka over haar nieuwe programma Jelka Op Eigen Houtje. Bekijk ook Jelka van Houten over Jelka op eigen houtje: 'Voor ik het wist was ik 9 maanden aan het klussen' Bekijk deze video » Jelka en Birgit lopen tegen een probleem aan in Jelka, Op Eigen Houtje: "Poep!" Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Jelka, Op Eigen Houtje: Jelka ziet het helemaal voor zich

Actuele video's

Meer actuele video's