Jelka en Birgit lopen tegen een probleem aan in Jelka, Op Eigen Houtje: "Poep!"

Jelka en Birgit lopen tegen een probleem aan in Jelka, Op Eigen Houtje: "Poep!"

Zondag 3 september 2023 om 13:19

Afgelopen week startte het televisieprogramma van Jelka van Houten genaamd Jelka, Op Eigen Houtje. Zij geeft daarin huizen een make-over en haar vriendin Birgit Schuurman helpt in de eerste aflevering een handje. Bekijk een fragment hieronder waarin de twee tegen een probleem aan lopen.

Lees verder onder de video.

Poep
Jelka en Birgit tillen een roze wc-pot naar de auto toe. Eenmaal bij de achterbak aangekomen zien de twee vriendinnen dat het ding niet in de wagen gaat passen. Jelka, die denkt dat ze poep ruikt, ziet het rooskleurig in en blijft positief.

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv.

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka over haar nieuwe programma Jelka Op Eigen Houtje.

Jelka en Birgit lopen tegen een <em>probleem</em> aan in <em>Jelka, Op Eigen Houtje</em>: &quot;Poep!&quot; Afgelopen week startte het televisieprogramma van Jelka van Houten genaamd Jelka, Op Eigen Houtje. Zij geeft daarin huizen een make-over en haar vriendin Birgit Schuurman helpt in de eerste aflevering een handje. Bekijk een fragment hieronder waarin de twee tegen een probleem aan lopen. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) PoepJelka en Birgit tillen een roze wc-pot naar de auto toe. Eenmaal bij de achterbak aangekomen zien de twee vriendinnen dat het ding niet in de wagen gaat passen. Jelka, die denkt dat ze poep ruikt, ziet het rooskleurig in en blijft positief. Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv. Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka over haar nieuwe programma Jelka Op Eigen Houtje. Bekijk ook Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel" Bekijk deze video » Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's