Jelka van Houten over Jelka op eigen houtje: 'Voor ik het wist was ik 9 maanden aan het klussen'

Jelka van Houten over Jelka op eigen houtje: 'Voor ik het wist was ik 9 maanden aan het klussen'

Woensdag 30 augustus 2023 om 12:21

Jelka van Houten is vanaf woensdagavond te zien in haar eigen make-over-programma, genaamd Jelka op eigen houtje. De actrice is een enorme fan van het genre, riep ooit hardop dat ze zelf ook wel zoiets wilde maken en: 'Toen werd ik gebeld door een productiemaatschappij dat zij dat wel wilden doen. En voor ik het wist was ik negen maanden lang aan het klussen.'

Het hele gesprek met Jelka en beelden uit de allereerste aflevering van Jelka op eigen houtje zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Jelka van Houten over <em>Jelka op eigen houtje</em>: 'Voor ik het wist was ik 9 maanden aan het klussen' Jelka van Houten is vanaf woensdagavond te zien in haar eigen make-over-programma, genaamd Jelka op eigen houtje. De actrice is een enorme fan van het genre, riep ooit hardop dat ze zelf ook wel zoiets wilde maken en: 'Toen werd ik gebeld door een productiemaatschappij dat zij dat wel wilden doen. En voor ik het wist was ik negen maanden lang aan het klussen.' Het hele gesprek met Jelka en beelden uit de allereerste aflevering van Jelka op eigen houtje zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Jelka op eigen houtje is vanaf 30 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Je kunt de leukste fragmenten van Jelka op eigen houtje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video) Bekijk deze video » Zeer bekend Nederlands showbizkoppel uit elkaar: 'Laten elkaar los in de liefde' Bekijk deze video » Michael in Lang Leve de Liefde: 'Ik doe geen was dus koop ik nieuwe kleding' Bekijk deze video »
TV :

Jelka op eigen houtje is vanaf 30 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Je kunt de leukste fragmenten van Jelka op eigen houtje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's