De première van De Vuurlinie: "Je hebt echt iets meegemaakt na het zien van de film"

De première van De Vuurlinie: "Je hebt echt iets meegemaakt na het zien van de film"

De première van <em>De Vuurlinie</em>: &quot;Je hebt echt iets meegemaakt na het zien van de film&quot; De Vuurlinie, de film over het leven van Marco Kroon, is vanaf donderdag 14 september te zien in de bioscoop. Ook hij was aanwezig bij de première van de film over zijn leven. Zo ook de hoofdrolspeler Waldemar Torenstra. Geen popcornJe hebt echt iets meegemaakt als je de film hebt gezien. Je mag volgens Waldemar niet even naar de wc of popcorn halen, daarvoor is de film veel te spannend. Bekijk de beelden van de première van De Vuurlinie hierboven. De Vuurlinie is vanaf 14 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Release datum nieuwe Disney+ serie, Ahsoka, Vervroegd! Bekijk de trailer hier Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Joe Jonas betrapt zoenende Sophie op Ring deurbelcamera Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 12 september 2023 om 10:25

De Vuurlinie, de film over het leven van Marco Kroon, is vanaf donderdag 14 september te zien in de bioscoop. Ook hij was aanwezig bij de première van de film over zijn leven. Zo ook de hoofdrolspeler Waldemar Torenstra.

Geen popcorn
Je hebt echt iets meegemaakt als je de film hebt gezien. Je mag volgens Waldemar niet even naar de wc of popcorn halen, daarvoor is de film veel te spannend.

Bekijk de beelden van de première van De Vuurlinie hierboven. De Vuurlinie is vanaf 14 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's