Vier handen op één buik: Dyantha Brooks bij zwangere Selena op bezoek (promo)

Vier handen op één buik: Dyantha Brooks bij zwangere Selena op bezoek (promo)

<em>Vier handen op één buik</em>: Dyantha Brooks bij zwangere Selena op bezoek (promo) Bekijk hierboven: Shelly Sterk over haar tweede zwangerschap Dyantha Brooks biedt vanavond een helpende hand in Vier handen op één buik. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Vier Handen Op Eén Buik (@vierhandenopeenbuik) BrandShownieuws-presentatrice Dyantha Brooks gaat in de uitzending van vanavond langs bij Selena en Danny. Selena raakt van haar vriend Danny, die al vader is van twee prachtige kinderen, in verwachting van een meisje. Tijdens haar zwangerschap heeft er een brand plaatsgevonden bij de bovenburen. Ze voelt zich daardoor niet meer veilig in haar eigen huis. Dyantha Brooks helpt haar om van een huis, haar thuis te maken. Samen bereiden ze zich voor op de komst van de baby. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vier handen op één buik met Özcan Akyol, bekijk de promo Bekijk deze video » Soundos over zelfliefde in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Kijk hoe mooi ik ben!’ Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 12 september 2023 om 11:47

Bekijk hierboven: Shelly Sterk over haar tweede zwangerschap

Dyantha Brooks biedt vanavond een helpende hand in Vier handen op één buik. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Brand
Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks gaat in de uitzending van vanavond langs bij Selena en Danny. Selena raakt van haar vriend Danny, die al vader is van twee prachtige kinderen, in verwachting van een meisje. Tijdens haar zwangerschap heeft er een brand plaatsgevonden bij de bovenburen. Ze voelt zich daardoor niet meer veilig in haar eigen huis. Dyantha Brooks helpt haar om van een huis, haar thuis te maken. Samen bereiden ze zich voor op de komst van de baby.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's