Soundos over zelfliefde in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Kijk hoe mooi ik ben!’

Soundos over zelfliefde in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Kijk hoe mooi ik ben!’

Maandag 10 oktober 2022 om 11:41

In Vier Handen Op Eén Buik krijgt Larissa hulp van Soundos El Ahmadi. Larissa vertelt dat ze vrijwel geen tijd heeft voor zichzelf en dat haar kind op nummer 1 staat. Daarom wordt ze verwend met een make up-sessie, maar ze vindt het confronterend om naar zichzelf in de spiegel te kijken. Soundos laat zien hoe zij tegen zichzelf in de spiegel praat en geeft haar een lesje zelfliefde. “Kijk hoe lekker, kijk hoe mooi ik ben!”, aldus Soundos. “Ik zie gewoon perfectie. Dankjewel ouders.”

Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik hieronder.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Soundos over zelfliefde in <em>Vier Handen Op Eén Buik</em>: ‘Kijk hoe mooi ik ben!’ In Vier Handen Op Eén Buik krijgt Larissa hulp van Soundos El Ahmadi. Larissa vertelt dat ze vrijwel geen tijd heeft voor zichzelf en dat haar kind op nummer 1 staat. Daarom wordt ze verwend met een make up-sessie, maar ze vindt het confronterend om naar zichzelf in de spiegel te kijken. Soundos laat zien hoe zij tegen zichzelf in de spiegel praat en geeft haar een lesje zelfliefde. “Kijk hoe lekker, kijk hoe mooi ik ben!”, aldus Soundos. “Ik zie gewoon perfectie. Dankjewel ouders.” Bekijk het fragment van Vier Handen Op Eén Buik hieronder. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Vier handen op één buik met Özcan Akyol, bekijk de promo Bekijk deze video » Zwangere Sharona: 'Ik rook nog steeds 10-15 sigaretten per dag (Vier Handen Op Eén Buik) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's