Nicolette van Dam viert tien jaar Brasserie Van Dam: "Heel knap, broer en zus"

Nicolette van Dam viert tien jaar Brasserie Van Dam: "Heel knap, broer en zus"

<em>Nicolette van Dam</em> viert tien jaar <em>Brasserie Van Dam</em>: &quot;Heel knap, broer en zus&quot; Patty Brard sneerde maandag in Shownieuws nog even naar de stichting van Yolanthe Cabau, Free a Girl, door te benadrukken dat ze wel langs mocht komen en niets hoefde te ondertekenen bij het 10-jarig jubileum van de brasserie van Nicolette van Dam. Ook Martijn Krabbe en Nicolette's man Bas Smit waren van de partij. "Wandelen, niet handelen""Met familie moet je wandelen, niet handelen", zegt Nicolette's man altijd. Maar hoe zijn vrouw en haar broer samen deze brasserie runnen is ongekend, aldus Bas. Bekijk de feestelijk beelden in de video hierboven. Bekijk ook Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video) Bekijk deze video » Zien: Bas Smit en Nicolette van Dam genieten van privéconcert Ed Sheeran (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 12 september 2023 om 12:47

Patty Brard sneerde maandag in Shownieuws nog even naar de stichting van Yolanthe Cabau, Free a Girl, door te benadrukken dat ze wel langs mocht komen en niets hoefde te ondertekenen bij het 10-jarig jubileum van de brasserie van Nicolette van Dam. Ook Martijn Krabbe en Nicolette's man Bas Smit waren van de partij.

"Wandelen, niet handelen"
"Met familie moet je wandelen, niet handelen", zegt Nicolette's man altijd. Maar hoe zijn vrouw en haar broer samen deze brasserie runnen is ongekend, aldus Bas. Bekijk de feestelijk beelden in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's