Bijzondere beelden: goudvissen zwemmen door overstroomde straten in Maastricht

Bijzondere beelden: goudvissen zwemmen door overstroomde straten in Maastricht

Woensdag 13 september 2023 om 21:56

Dinsdagavond heeft de zware regenval in Zuid-Limburg aanzienlijke wateroverlast veroorzaakt, met zelfs goudvissen die in tuinen in Maastricht zwemmen waar het water enkele centimeters hoog staat.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>goudvissen</em> zwemmen door overstroomde straten in <em>Maastricht</em> Dinsdagavond heeft de zware regenval in Zuid-Limburg aanzienlijke wateroverlast veroorzaakt, met zelfs goudvissen die in tuinen in Maastricht zwemmen waar het water enkele centimeters hoog staat. Tekst gaat verder onder de video. Code geelVanaf 19.00 uur op dinsdagavond trok er een gebied met regen- en onweersbuien over Limburg, waarbij lokaal intense regenval plaatsvond. In Maastricht viel in korte tijd meer dan 50 millimeter regen, wat aanzienlijk meer is dan het maandgemiddelde van 90 millimeter voor september in Nederland. Het KNMI gaf een code geel waarschuwing uit voor de provincie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Weerbericht dinsdag: (onweers)buien waarbij in Limburg veel in korte tijd valt Bekijk deze video » ZIEN: 'rivier' stroomt door straten Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Code geel
Vanaf 19.00 uur op dinsdagavond trok er een gebied met regen- en onweersbuien over Limburg, waarbij lokaal intense regenval plaatsvond. In Maastricht viel in korte tijd meer dan 50 millimeter regen, wat aanzienlijk meer is dan het maandgemiddelde van 90 millimeter voor september in Nederland. Het KNMI gaf een code geel waarschuwing uit voor de provincie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's