Video: Oekraïense man neergestoken in Breda, twee Belgen gearresteerd

Video: Oekraïense man neergestoken in Breda, twee Belgen gearresteerd

Zondag 13 augustus 2023 om 13:52

In de vroege ochtend van zondag raakte een 24-jarige man uit Oekraïne gewond bij een steekpartij in Breda. Twee Belgische personen zijn gearresteerd op verdenking van hun betrokkenheid bij het voorval.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Oekraïense man</em> neergestoken in <em>Breda</em>, twee <em>Belgen</em> gearresteerd In de vroege ochtend van zondag raakte een 24-jarige man uit Oekraïne gewond bij een steekpartij in Breda. Twee Belgische personen zijn gearresteerd op verdenking van hun betrokkenheid bij het voorval. Tekst gaat verder onder de video. Verdachten aangehoudenOp locatie werd de 30-jarige Belg direct gearresteerd. Een medewerker van cameratoezicht meldde tevens dat een persoon die wellicht betrokken was bij het steekincident snel was gevlucht. Deze 22-jarige man, afkomstig uit Kapellen in België, werd aangehouden op de Slingerweg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: steek- en schietincident eist twee gewonden in Ridderkerkse grillroom Bekijk deze video » Video: crowdfundingsactie biedt redding voor weduwe vermoorde snackbareigenaar in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :

Verdachten aangehouden
Op locatie werd de 30-jarige Belg direct gearresteerd. Een medewerker van cameratoezicht meldde tevens dat een persoon die wellicht betrokken was bij het steekincident snel was gevlucht. Deze 22-jarige man, afkomstig uit Kapellen in België, werd aangehouden op de Slingerweg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's