Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden

Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden

In de nacht van woensdag op donderdag zijn een 17-jarige jongen en een 24-jarige man uit Groningen gewond geraakt bij een schietpartij in de Poelestraat, het uitgaanscentrum van de stad. Een van hen is ernstig gewond en beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>schietincident</em> in uitgaanscentrum <em>Groningen</em>, twee gewonden In de nacht van woensdag op donderdag zijn een 17-jarige jongen en een 24-jarige man uit Groningen gewond geraakt bij een schietpartij in de Poelestraat, het uitgaanscentrum van de stad. Een van hen is ernstig gewond en beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Meerdere schoten gelostHet schietincident vond plaats rond 03.00 uur, waarbij meerdere schoten werden gelost. Enkele uren na het incident heeft de politie een verdachte gearresteerd. Het betreft een 17-jarige jongen uit Amsterdam, die mogelijk bekend is met een van de slachtoffers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video » Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Meerdere schoten gelost
Het schietincident vond plaats rond 03.00 uur, waarbij meerdere schoten werden gelost. Enkele uren na het incident heeft de politie een verdachte gearresteerd. Het betreft een 17-jarige jongen uit Amsterdam, die mogelijk bekend is met een van de slachtoffers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV