Zien: Groningse huisarts opgepakt na vondst dode man in vakantiehuisje

Zien: Groningse huisarts opgepakt na vondst dode man in vakantiehuisje

Dinsdag 5 september 2023 om 17:57

De politie is bezig met een onderzoek naar het overlijden van een 33-jarige man uit Groningen. Het lichaam van de man werd aangetroffen op zondagmiddag in een vakantiewoning op het vakantiepark aan de Gasselterstraat in Drouwen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Groningse huisarts</em> opgepakt na vondst <em>dode man</em> in vakantiehuisje De politie is bezig met een onderzoek naar het overlijden van een 33-jarige man uit Groningen. Het lichaam van de man werd aangetroffen op zondagmiddag in een vakantiewoning op het vakantiepark aan de Gasselterstraat in Drouwen. Tekst gaat verder onder de video. Huisarts aangehoudenEen 40-jarige man uit Enschede is maandag aangehouden 'in het kader van eventuele verwijtbaarheid bij het overlijden', aldus de politie. Volgens Dagblad van het Noorden zou het gaan om een huisarts die de eigenaar is van de vakantiewoning waar de overleden man is aangetroffen Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op A58 bij Etten-Leur Bekijk deze video » Video: vrouw overlijdt bij steekincident in Apeldoorn, verdachte gearresteerd Bekijk deze video »
Nieuws :

Huisarts aangehouden
Een 40-jarige man uit Enschede is maandag aangehouden 'in het kader van eventuele verwijtbaarheid bij het overlijden', aldus de politie. Volgens Dagblad van het Noorden zou het gaan om een huisarts die de eigenaar is van de vakantiewoning waar de overleden man is aangetroffen

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's