Zien: bekijk de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa met Yvon Jaspers

Zien: bekijk de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa met Yvon Jaspers

Vanaf komende zondag kunnen we genieten van Boer Zoekt Vrouw Europa. Om je nu alvast in de stemming te brengen, deelt het programma een voorproefje met de allereerste beelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: bekijk de eerste beelden van <em>Boer Zoekt Vrouw Europa</em> met <em>Yvon Jaspers</em> Vanaf komende zondag kunnen we genieten van Boer Zoekt Vrouw Europa. Om je nu alvast in de stemming te brengen, deelt het programma een voorproefje met de allereerste beelden. Tekst gaat verder onder de video. Boer Zoekt Vrouw EuropaDit keer is het een bijzondere editie van de datingshow, namelijk Boer Zoekt Vrouw Europa. De vrijgezellen wonen niet in Nederland, maar ergens in Europa, en vinden het vaak lastig om vanwege hun drukke boerenleven of culturele verschillen een geschikte partner te vinden. Yvon Jaspers treedt op als Cupido om hen een helpende hand te bieden. Bekijk de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa hierboven. Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Europa is vanaf zondag 17 september om 20.20 uur wekelijks te zien op NPO 1. Bekijk ook Video: boerin Bertie wordt op haar bruiloft toegezongen door haar vrouw Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers verklapt wat zondag in aflevering 1 gaat gebeuren Bekijk deze video »
TV :
Zien: bekijk de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa met Yvon Jaspers

Boer Zoekt Vrouw Europa
Dit keer is het een bijzondere editie van de datingshow, namelijk Boer Zoekt Vrouw Europa. De vrijgezellen wonen niet in Nederland, maar ergens in Europa, en vinden het vaak lastig om vanwege hun drukke boerenleven of culturele verschillen een geschikte partner te vinden. Yvon Jaspers treedt op als Cupido om hen een helpende hand te bieden.

Bekijk de eerste beelden van Boer Zoekt Vrouw Europa hierboven. Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Europa is vanaf zondag 17 september om 20.20 uur wekelijks te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV