Groot mysterie: vermiste puppy uit Parijs gevonden bij paleis Willem-Alexander (video)

Groot mysterie: vermiste puppy uit Parijs gevonden bij paleis Willem-Alexander (video)

Een puppy die vorige week vermist raakte in Parijs is donderdagmiddag in Den Haag gevonden, op straat voor het paleis van koning Willem-Alexander.

Groot mysterie: vermiste puppy uit Parijs gevonden bij paleis <em>Willem-Alexander</em> (video) Een puppy die vorige week vermist raakte in Parijs is donderdagmiddag in Den Haag gevonden, op straat voor het paleis van koning Willem-Alexander. MysterieBij Huis ten Bosch kwam de Dierenambulance in actie en ving het dier op. Toen de chip van de pup, Roxy genaamd, werd gecheckt, zorgde dat voor grote verbazing bij de vrijwilligers. "Het is een groot mysterie." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video » Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video » Pasgetrouwd stel én klimaatactivisten blokkeren opnieuw A12: 'Voor onze kinderen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mysterie
Bij Huis ten Bosch kwam de Dierenambulance in actie en ving het dier op. Toen de chip van de pup, Roxy genaamd, werd gecheckt, zorgde dat voor grote verbazing bij de vrijwilligers. "Het is een groot mysterie."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV