Pasgetrouwd stel én klimaatactivisten blokkeren opnieuw A12: 'Voor onze kinderen' (video)

Pasgetrouwd stel én klimaatactivisten blokkeren opnieuw A12: 'Voor onze kinderen' (video)

Donderdag 14 september 2023 om 17:03

Pasgetrouwd stel én <em>klimaatactivisten</em> blokkeren opnieuw A12: 'Voor onze kinderen' (video) Voor de zesde dag op rij blokkeren klimaatactivisten verkeer op de A12 in Den Haag. Enkele honderden aanhangers van Extinction Rebellion, waaronder een pasgetrouwd stel, staan op de weg aan de kant van het Malieveld. Het verkeer kan dus via de A12 niet de stad uit, de stad in kan nog wel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Tiener in kritieke toestand afgevoerd na botsing met stadsbus op Goeree-Overflakkee Bekijk deze video » Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video » Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :

Voor de zesde dag op rij blokkeren klimaatactivisten verkeer op de A12 in Den Haag. Enkele honderden aanhangers van Extinction Rebellion, waaronder een pasgetrouwd stel, staan op de weg aan de kant van het Malieveld. Het verkeer kan dus via de A12 niet de stad uit, de stad in kan nog wel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's