Vandaag Inside gemist? René van der Gijp barst in lachen uit na ordinaire grap van Johan

Vandaag Inside gemist? René van der Gijp barst in lachen uit na ordinaire grap van Johan

Vrijdag 15 september 2023 om 10:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen vertelt bij Vandaag Inside over zijn radioavonturen. De analist onthult dat hij een professionele zangmicrofoon gebruikt, waardoor zijn stem op de radio extra zwoel klinkt. Volgens Derksen zitten alle vrouwen thuis op een handdoekje wanneer ze naar hem luisteren. René van der Gijp lacht hartelijk om de ondeugende opmerking van Johan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> barst in lachen uit na <em>ordinaire grap</em> van <em>Johan</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen vertelt bij Vandaag Inside over zijn radioavonturen. De analist onthult dat hij een professionele zangmicrofoon gebruikt, waardoor zijn stem op de radio extra zwoel klinkt. Volgens Derksen zitten alle vrouwen thuis op een handdoekje wanneer ze naar hem luisteren. René van der Gijp lacht hartelijk om de ondeugende opmerking van Johan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's