Eerste beelden nieuwe aflevering Beste Zangers: Douwe Bob imiteert Marco Bakker

Eerste beelden nieuwe aflevering Beste Zangers: Douwe Bob imiteert Marco Bakker

Eerste beelden nieuwe aflevering <em>Beste Zangers</em>: Douwe Bob imiteert Marco Bakker Bekijk in de video hierboven: Douwe Bob vindt dat Duncan Laurence zingt als een ‘engel’ Zaterdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Beste Zangers en deze keer staat Marco Bakker centraal. De andere artiesten spreken allerlei lovende woorden uit over de operazanger, die al 62 jaar in het vak zit. Marco is inmiddels 85 jaar, en Douwe Bob doet een bijzondere bekentenis. “Er was een moment dat ik dacht: dit is de man die ik wil zijn over 50 jaar. En dat was het moment.” Douwe doet even voor hoe fit Bakker nog is… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) Duncan Laurence maakt opnieuw indruk in Beste Zangers met Lovin' Arms van Elvis (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Meau schittert met persoonlijke tekst Geef Me Iets (video) Bekijk deze video » Mell in Beste Zangers over depressie: "Ik heb nog steeds therapie" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 september 2023 om 14:44

Bekijk in de video hierboven: Douwe Bob vindt dat Duncan Laurence zingt als een ‘engel’

Zaterdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Beste Zangers en deze keer staat Marco Bakker centraal. De andere artiesten spreken allerlei lovende woorden uit over de operazanger, die al 62 jaar in het vak zit. Marco is inmiddels 85 jaar, en Douwe Bob doet een bijzondere bekentenis. “Er was een moment dat ik dacht: dit is de man die ik wil zijn over 50 jaar. En dat was het moment.” Douwe doet even voor hoe fit Bakker nog is…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's