Denkend aan Holland: André pissig als Janny valsspeelt, 'hoop dat Nhaan het gezien heeft'

Denkend aan Holland: André pissig als Janny valsspeelt, 'hoop dat Nhaan het gezien heeft'

<em>Denkend aan Holland</em>: André pissig als Janny valsspeelt, 'hoop dat Nhaan het gezien heeft' Bekijk in de video hierboven: André van Duin geeft update over ziekte André van Duin is bepaald niet blij met een actie van Janny van der Heijden in Denkend aan Holland. “Hoe kun je nou zo valsspelen”, aldus de presentator. De roeiwedstrijd is volgens André totaal niet volgens de regels verlopen en volgens hem is het laatste woord hier nog niet over gezegd. “Ik hoop dat Nhaan het ook gezien heeft.” Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Zien! Herman Finkers grapt in De Avondshow met Arjen Lubach over niet meer herkend worden (video) Bekijk deze video » 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht: zo gaf André van Duin hilarisch commentaar Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André trekt Janny aan d’r sjaal de boot in Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: André van Duin geeft update over ziekte

André van Duin is bepaald niet blij met een actie van Janny van der Heijden in Denkend aan Holland. “Hoe kun je nou zo valsspelen”, aldus de presentator. De roeiwedstrijd is volgens André totaal niet volgens de regels verlopen en volgens hem is het laatste woord hier nog niet over gezegd. “Ik hoop dat Nhaan het ook gezien heeft.”

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's