Hart van Nederland: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video)

Hart van Nederland: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 08:47

<em>Hart van Nederland</em>: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video) Bij een steekparij in Nieuwegein is een 14-jarige jongen zwaargewond geraakt. Dat gebeurde na een conflict tussen het slachtoffer en twee anderen, meldt de politie. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de twee andere betrokken personen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden na bedrijfsongeval bij vleesverwerker (video) Bekijk deze video » Aziatische hoornaar rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steekparij in Nieuwegein is een 14-jarige jongen zwaargewond geraakt. Dat gebeurde na een conflict tussen het slachtoffer en twee anderen, meldt de politie. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de twee andere betrokken personen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's