Aziatische hoornaar rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video)

Aziatische hoornaar rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video)

Vrijdag 15 september 2023 om 18:33

<em>Aziatische hoornaar</em> rukt op in Nederland: 'Kan op afstand gif spuiten' (video) De Aziatische hoornaar is niet een insect dat je in je achtertuin wil hebben. Toch komt dat steeds vaker voor. Deze vliegende nachtmerrie is zeer defensief, kan meerdere keren steken, en kan je ook nog eens van afstandje bespuiten met gif. 'Ze zijn twee keer zo groot als een normale wesp, en zijn ook heel invasief', legt Martin Klein van Imkervereniging Delft uit in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Jonge demonstrant op A12: 'Ik ben hier voor mijn toekomst!' (video) Bekijk deze video » Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden na bedrijfsongeval bij vleesverwerker (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De Aziatische hoornaar is niet een insect dat je in je achtertuin wil hebben. Toch komt dat steeds vaker voor. Deze vliegende nachtmerrie is zeer defensief, kan meerdere keren steken, en kan je ook nog eens van afstandje bespuiten met gif. 'Ze zijn twee keer zo groot als een normale wesp, en zijn ook heel invasief', legt Martin Klein van Imkervereniging Delft uit in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's