Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (Hart Van Nederland)

Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (Hart Van Nederland)

Man (76) met rollator overleden na aanrijding op zebrapad in Tiel (<em>Hart Van Nederland</em>) In Tiel is vrijdagochtend een man van 76 jaar overleden na een aanrijding. Hij werd geraakt door een vrachtauto op de Teisterbantlaan. In een video is te zien dat zijn rollator nog op het zebrapad staat. De politie doet onderzoek naar het ongeluk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden: verwarde man overleeft val van spoorbrug in Utrecht Bekijk deze video » Heftig: vrouw (52) om het leven gekomen bij ongeluk in Harderwijk (Hart Van Nederland ) Bekijk deze video » Jonge demonstrant op A12: 'Ik ben hier voor mijn toekomst!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 15 september 2023 om 15:54

In Tiel is vrijdagochtend een man van 76 jaar overleden na een aanrijding. Hij werd geraakt door een vrachtauto op de Teisterbantlaan. In een video is te zien dat zijn rollator nog op het zebrapad staat. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's