Holland's Got Talent: Sjors beatboxt erop los en laat jury in verwarring achter (video)

Holland's Got Talent: Sjors beatboxt erop los en laat jury in verwarring achter (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 09:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Sjors heeft een beatbox-talent en wil dat graag aan de jury en het publiek van Holland's Got Talent laten horen. Ondanks dat de jury hoort dat hij veel talent heeft, vinden ze de auditie toch een beetje ‘verontrustend’. Kortom: hij laat de jury in verwarring achter, maar gaat uiteindelijk wel door naar de volgende ronde.

<em>Holland's Got Talent</em>: Sjors beatboxt erop los en laat jury in verwarring achter (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Sjors heeft een beatbox-talent en wil dat graag aan de jury en het publiek van Holland's Got Talent laten horen. Ondanks dat de jury hoort dat hij veel talent heeft, vinden ze de auditie toch een beetje ‘verontrustend’. Kortom: hij laat de jury in verwarring achter, maar gaat uiteindelijk wel door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Sjors beatboxt erop los en laat jury in verwarring achter (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's