Brand door elektrische fietsen in Maastricht: "Opladen van accu's gevaarlijk" (video)

Brand door elektrische fietsen in Maastricht: "Opladen van accu's gevaarlijk" (video)

<em>Brand</em> door <em>elektrische fietsen</em> in Maastricht: &quot;Opladen van accu's gevaarlijk&quot; (video) In Maastricht woedde vrijdagavond een brand bij een opslag voor elektrische fietsen van maaltijdbezorgers. Vanwege het vuur moesten omwonenden worden geëvacueerd. De bewoners van het Aubeldomein moesten ervan bijkomen. Het opladen van accu's is niet zonder risico. Bekijk het fragment hierboven. Accu's in water"Rond 22:30 uur rukken de hulpdiensten uit naar de plek van de brand. Het blijkt te gaan om vuur in een kast waar ongeveer tachtig accu's opgeladen worden. Bij het blussen heeft de brandweer de accu's in bakken water gelegd, zodat ze niet opnieuw in brand zouden vliegen", schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. hart
Nieuws :
Zondag 17 september 2023 om 10:07

In Maastricht woedde vrijdagavond een brand bij een opslag voor elektrische fietsen van maaltijdbezorgers. Vanwege het vuur moesten omwonenden worden geëvacueerd. De bewoners van het Aubeldomein moesten ervan bijkomen. Het opladen van accu's is niet zonder risico. Bekijk het fragment hierboven.

Accu's in water
"Rond 22:30 uur rukken de hulpdiensten uit naar de plek van de brand. Het blijkt te gaan om vuur in een kast waar ongeveer tachtig accu's opgeladen worden. Bij het blussen heeft de brandweer de accu's in bakken water gelegd, zodat ze niet opnieuw in brand zouden vliegen", schrijft Hart van Nederland op hun website.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

hart

Actuele video's

Meer actuele video's