ZIEN: Danny Froger in de Vorstin met zijn eerste solo-optreden

ZIEN: Danny Froger in de Vorstin met zijn eerste solo-optreden

ZIEN: <em>Danny Froger</em> in de <em>Vorstin</em> met zijn <em>eerste</em> solo-optreden Shownieuws spreekt zaterdag met René Froger over het thema van de Toppers. Maar ook heeft de trotse papa het over zijn zoon Danny Froger. Hij treedt namelijk op in de Vorstin in Hilversum. Bekijk de video hierboven. NerveusRené is onwijs blij en vertelt met een twinkeling in zijn ogen over het eerste solo-optreden van zijn zoon Danny Froger. In de Vorstin in Hilversum was het een groot feest: "Ik stond vanmorgen nerveus op", vertelt papa. Danny's vriendin is ook zenuwachtig en blij als het zondag is en het allemaal over is. Danny zegt zelf dat hij moet wennen dat het allemaal om hem draait en niet zoals voorheen ook om andere artiesten. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Sterren muziekfeest op het plein: Yves Berendse zingt 'Terug in de tijd' Bekijk deze video »
Show :
Zondag 17 september 2023 om 12:11

Shownieuws spreekt zaterdag met René Froger over het thema van de Toppers. Maar ook heeft de trotse papa het over zijn zoon Danny Froger. Hij treedt namelijk op in de Vorstin in Hilversum. Bekijk de video hierboven.

Nerveus
René is onwijs blij en vertelt met een twinkeling in zijn ogen over het eerste solo-optreden van zijn zoon Danny Froger. In de Vorstin in Hilversum was het een groot feest: "Ik stond vanmorgen nerveus op", vertelt papa. Danny's vriendin is ook zenuwachtig en blij als het zondag is en het allemaal over is. Danny zegt zelf dat hij moet wennen dat het allemaal om hem draait en niet zoals voorheen ook om andere artiesten.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's