Wimie Wilhelm in Baantjer, Flikken Maastricht, Zwart Boek en We Want More

Wimie Wilhelm in Baantjer, Flikken Maastricht, Zwart Boek en We Want More

<em>Wimie Wilhelm</em> in <em>Baantjer, Flikken Maastricht, Zwart Boek</em> en <em>We Want More</em> Actrice Wimie Wilhelm is zaterdagochtend op 62-jarige overleden. Dat heeft haar agentschap Montecatini gemeld. Wilhelm is overleden na een kort ziekbed. ElsDe actrice was bij het grote publiek vooral bekend van haar rol als wachtcommandent Els Peeters in Baantjer. Ook was ze te zien in de film Zwart Boek en in de musical We Want More. Bekijk beelden van Wimie in deze producties in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Baantjer-actrice Wimie Wilhelm op 62-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 september 2023 om 11:27

Actrice Wimie Wilhelm is zaterdagochtend op 62-jarige overleden. Dat heeft haar agentschap Montecatini gemeld. Wilhelm is overleden na een kort ziekbed.

Els
De actrice was bij het grote publiek vooral bekend van haar rol als wachtcommandent Els Peeters in Baantjer. Ook was ze te zien in de film Zwart Boek en in de musical We Want More. Bekijk beelden van Wimie in deze producties in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's