Back2Base met Iris van Lunenburg: "Eva Simons en ik zijn te verschillend"

Back2Base met Iris van Lunenburg: "Eva Simons en ik zijn te verschillend"

Maandag 18 september 2023 om 10:47

Bekijk hierboven: Eva Simons herkent zichzelf in André Hazes

Iris van Lunenburg en Eva Simons zaten samen op afvallerseiland en dit uitte zich in een ruzie tussen de twee. Geraldine Kemper spreekt Iris over de ruzie en haar deelname aan het programma in Expeditie Robinson: Back2Base. Bekijk de aflevering hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Back2Base</em> met <em>Iris van Lunenburg</em>: &quot;Eva Simons en ik zijn te verschillend&quot; Bekijk hierboven: Eva Simons herkent zichzelf in André Hazes Iris van Lunenburg en Eva Simons zaten samen op afvallerseiland en dit uitte zich in een ruzie tussen de twee. Geraldine Kemper spreekt Iris over de ruzie en haar deelname aan het programma in Expeditie Robinson: Back2Base. Bekijk de aflevering hieronder. Lees verder onder de video. RuzieHoewel de eerste vriendschappen al lijken te ontstaan, kan lang niet iedereen goed met elkaar overweg in het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. In de tweede aflevering van 'Back2Base' blikt afvaller Iris van Lunenburg terug op het avontuur, vertelt openhartig over een hoogopgelopen ruzie met Eva Simons en deelt degene de beleving van een ietwat ongemakkelijke persdag. Bekijk de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: hengel opdracht moeilijker dan gedacht voor kermisganger Jochen Otten Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Iris van Lunenburg en Irene van de Laar strijden als 'slakken' tegen elkaar Bekijk deze video » Eva Simons openhartig over verslavingen in Expeditie Robinson: "Ik was onzeker" Bekijk deze video »
TV :
Back2Base met Iris van Lunenburg: "Eva Simons en ik zijn te verschillend"

Ruzie
Hoewel de eerste vriendschappen al lijken te ontstaan, kan lang niet iedereen goed met elkaar overweg in het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. In de tweede aflevering van 'Back2Base' blikt afvaller Iris van Lunenburg terug op het avontuur, vertelt openhartig over een hoogopgelopen ruzie met Eva Simons en deelt degene de beleving van een ietwat ongemakkelijke persdag. Bekijk de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's