Eerste ruzie tussen Eva en Iris in Expeditie Robinson: "Je duwt me in de hoek"

Eerste ruzie tussen Eva en Iris in Expeditie Robinson: "Je duwt me in de hoek"

Maandag 11 september 2023 om 09:10

Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson

Gisteren zagen we weer Expeditie Robinson op RTL 4 en de eerste scheurtjes in het teamgevoel van Kamp Zuid lijken al zichtbaar. Ook de eerste ruzie is ontstaan op afvallerseiland. Bekijk het fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Eerste ruzie</em> tussen Eva en Iris in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Je duwt me in de hoek&quot; Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson Gisteren zagen we weer Expeditie Robinson op RTL 4 en de eerste scheurtjes in het teamgevoel van Kamp Zuid lijken al zichtbaar. Ook de eerste ruzie is ontstaan op afvallerseiland. Bekijk het fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. RondjesMark Baanders mag naar afvallerseiland waar Eva Simons en Iris van Lunenberg op hem zitten te wachten. De dames hebben al vijf dagen met elkaar op één eiland gezeten, waardoor de sfeer er niet heel goed meer in zit: "Ze blijft naar rondjes lopen", zegt Eva over Iris. Iris vindt dat Eva haar in een hoek duwt en haar niet laat uitpraten. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien Bekijk deze video » Zorgt weggestemde Mark voor drama op afvallerseiland? (Expeditie Robinson) Bekijk deze video »
TV :
Eerste ruzie tussen Eva en Iris in Expeditie Robinson: "Je duwt me in de hoek"

Rondjes
Mark Baanders mag naar afvallerseiland waar Eva Simons en Iris van Lunenberg op hem zitten te wachten. De dames hebben al vijf dagen met elkaar op één eiland gezeten, waardoor de sfeer er niet heel goed meer in zit: "Ze blijft naar rondjes lopen", zegt Eva over Iris. Iris vindt dat Eva haar in een hoek duwt en haar niet laat uitpraten.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's