Schatige beelden: zo vierden de Meilandjes de tweede verjaardag van Vivé

Schatige beelden: zo vierden de Meilandjes de tweede verjaardag van Vivé

In huize Meiland was het feest: Vivé, de jongste telg van de Meiland-familie, blies afgelopen donderdag twee kaarsjes uit. Trotse ouders Maxime Meiland en Leroy Molkenboer vierden dit speciale moment met een foto van Vivé, die ze deelden op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Schatige beelden: zo vierden <em>de Meilandjes</em> de <em>tweede verjaardag</em> van <em>Vivé</em> In huize Meiland was het feest: Vivé, de jongste telg van de Meiland-familie, blies afgelopen donderdag twee kaarsjes uit. Trotse ouders Maxime Meiland en Leroy Molkenboer vierden dit speciale moment met een foto van Vivé, die ze deelden op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Hiep hiep hoera"Onze lieve Vivé is vandaag 2 jaar geworden! Hiep hiep hoera," deelt Maxime op Instagram. Maxime kreeg dochter Vivé samen met haar man Leroy, met wie ze een jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video) Bekijk deze video » Video: Vivé Meiland veroorzaakt hilarische crash met speelgoedauto Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hiep hiep hoera
"Onze lieve Vivé is vandaag 2 jaar geworden! Hiep hiep hoera," deelt Maxime op Instagram. Maxime kreeg dochter Vivé samen met haar man Leroy, met wie ze een jaar geleden in het huwelijksbootje stapte.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV