Zien: Erica Meiland viert 60ste verjaardag in glamoureuze jaren 20 stijl

Zien: Erica Meiland viert 60ste verjaardag in glamoureuze jaren 20 stijl

Zondag 10 september 2023 om 15:19

De Meilandjes pakten zaterdag flink uit op het feestje van Erica Meiland. Erica mocht afgelopen week 60 kaarsjes uitblazen, en dat moest natuurlijk gevierd worden met een groots feest, dat ze geheel in jaren 20-stijl vierden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Erica Meiland</em> viert <em>60ste verjaardag</em> in glamoureuze jaren 20 stijl De Meilandjes pakten zaterdag flink uit op het feestje van Erica Meiland. Erica mocht afgelopen week 60 kaarsjes uitblazen, en dat moest natuurlijk gevierd worden met een groots feest, dat ze geheel in jaren 20-stijl vierden. Tekst gaat verder onder de video. De rode loper"We hebben er echt zin in, het is zo leuk," zegt Maxime op de rode loper. "Ik vind het geweldig om terug in de tijd te gaan. Die mannenkleding is ook zo leuk. En iedereen heeft zo zijn best gedaan." Natuurlijk is een feest bij de familie Meiland niet compleet zonder een verrassing. Ze hebben een drummer geregeld voor Erica. "Ze is gek op drummen, ze heeft zelfs haar eigen drumstel," voegt Maxime toe. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Vivé Meiland veroorzaakt hilarische crash met speelgoedauto Bekijk deze video » Martien Meiland onthult: 'Ik heb een laag libido' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

De rode loper
"We hebben er echt zin in, het is zo leuk," zegt Maxime op de rode loper. "Ik vind het geweldig om terug in de tijd te gaan. Die mannenkleding is ook zo leuk. En iedereen heeft zo zijn best gedaan." Natuurlijk is een feest bij de familie Meiland niet compleet zonder een verrassing. Ze hebben een drummer geregeld voor Erica. "Ze is gek op drummen, ze heeft zelfs haar eigen drumstel," voegt Maxime toe.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's