Erica Meiland wil beslist niet in een appartement wonen: "Ik voel me nog jong"

Erica Meiland wil beslist niet in een appartement wonen: "Ik voel me nog jong"

<em>Erica Meiland</em> wil beslist niet in een <em>appartement</em> wonen: &quot;Ik voel me nog jong&quot; Erica Meiland heeft onlangs 60 kaarsjes uitgeblazen, maar voelt zich nog 38 jaar. Dat is wat ze in een aflevering van Chateau Meiland zegt. Ze voelt zich nog lang niet oud en wil beslist niet in een appartement wonen, laat ze aan Martien weten. Bekijk het fragment hieronder. AppartementMartien Meiland wil over vijf jaar in een gelijkvloers appartement wonen, maar daar is Erica op tegen. Ze houdt niet van appartementen en voelt zich nog heel jong. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Martien Meiland gelooft niet in de fabels over bloemen water geven in de zon Bekijk deze video » Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :
Erica Meiland wil beslist niet in een appartement wonen: "Ik voel me nog jong"
Dinsdag 19 september 2023 om 09:51

Erica Meiland heeft onlangs 60 kaarsjes uitgeblazen, maar voelt zich nog 38 jaar. Dat is wat ze in een aflevering van Chateau Meiland zegt. Ze voelt zich nog lang niet oud en wil beslist niet in een appartement wonen, laat ze aan Martien weten. Bekijk het fragment hieronder.

Appartement
Martien Meiland wil over vijf jaar in een gelijkvloers appartement wonen, maar daar is Erica op tegen. Ze houdt niet van appartementen en voelt zich nog heel jong. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's