Vandaag Inside: einde van Sven Mislintat bij Ajax?

Vandaag Inside: einde van Sven Mislintat bij Ajax?

Wednesday 20 September 2023 om 08:36

De technisch directeur van Ajax, Sven Mislintat, ligt flink onder vuur. Hij zou op de laatste dag van de transferperiode een speler gekocht hebben via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in zijn privébedrijf. Johan Derksen is duidelijk over zijn lot: 'Dat betekent zijn einde. Hij heeft zich niet verdiept in de regelementen van een beursgenoteerd bedrijf. Het is louche.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: einde van <em>Sven Mislintat</em> bij Ajax? De technisch directeur van Ajax, Sven Mislintat, ligt flink onder vuur. Hij zou op de laatste dag van de transferperiode een speler gekocht hebben via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in zijn privébedrijf. Johan Derksen is duidelijk over zijn lot: 'Dat betekent zijn einde. Hij heeft zich niet verdiept in de regelementen van een beursgenoteerd bedrijf. Het is louche.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Moet Wesley Sneijder Ajax redden? (Veronica Offside) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's