Video: Marieke Elsinga onthult nieuwe presentatieklus in kennisquiz The Jump

Video: Marieke Elsinga onthult nieuwe presentatieklus in kennisquiz The Jump

Woensdag 20 september 2023 om 21:16

Marieke Elsinga staat voor een druk najaar met haar bloeiende ochtendshow op Qmusic en haar verschijning in diverse tv-programma's. Vandaag lichten we graag haar nieuwste televisieproject toe: de kennisquiz The Jump.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Marieke Elsinga</em> onthult nieuwe <em>presentatieklus</em> in kennisquiz <em>The Jump</em> Marieke Elsinga staat voor een druk najaar met haar bloeiende ochtendshow op Qmusic en haar verschijning in diverse tv-programma's. Vandaag lichten we graag haar nieuwste televisieproject toe: de kennisquiz The Jump. Tekst gaat verder onder de video. The JumpIn de kennisquiz The Jump hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. En alsof dat nog niet genoeg is, is Marieke druk bezig met de zorg voor haar tien maanden oude baby Jip. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf vrijdag 21 oktober te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Marieke Elsinga onthult nieuwe presentatieklus in kennisquiz The Jump

The Jump
In de kennisquiz The Jump hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. En alsof dat nog niet genoeg is, is Marieke druk bezig met de zorg voor haar tien maanden oude baby Jip.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf vrijdag 21 oktober te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's