Schattig: zoontje Marieke Elsinga neemt zelf hilarische video op (video)

Schattig: zoontje Marieke Elsinga neemt zelf hilarische video op (video)

Vrijdag 15 september 2023 om 21:43

Schattig: zoontje <em>Marieke Elsinga</em> neemt zelf hilarische video op (video) Een heel bijzondere video vandaag op de Instagram van Marieke Elsinga. De video werd niet opgenomen door haarzelf, maar door de 8 maanden oude zoon van Marieke. Jip is cameramanTerwijl Marieke Elsinga geniet van de heerlijke buitenlucht, wordt ze onverwachts gefilmd. Niemand minder dan haar zoontje Jip van acht maanden, blijkt de cameraman te zijn. Bekijk de video voor de hilarische beelden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Video: prinses Alexia stralend op cover van Argentijns magazine Hola Bekijk deze video » Holland's Got Talent: jury smelt bij optreden Angelito, zoontje van John West Bekijk deze video » Babynieuws! Mexx en Martin (Een Jaar van je Leven) krijgen een kindje (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Een heel bijzondere video vandaag op de Instagram van Marieke Elsinga. De video werd niet opgenomen door haarzelf, maar door de 8 maanden oude zoon van Marieke.

Jip is cameraman
Terwijl Marieke Elsinga geniet van de heerlijke buitenlucht, wordt ze onverwachts gefilmd. Niemand minder dan haar zoontje Jip van acht maanden, blijkt de cameraman te zijn. Bekijk de video voor de hilarische beelden.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's