Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot

Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot

Bij Vandaag Inside op woensdagavond heeft René van der Gijp een informatieve sessie over verdediging gehouden. De voetbalanalist gebruikte stift en papier om op A4-voetbalvelden te tekenen en gaf een beknopte en krachtige analyse.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> legt verdedigingsproblematiek <em>Ajax</em> bloot Bij Vandaag Inside op woensdagavond heeft René van der Gijp een informatieve sessie over verdediging gehouden. De voetbalanalist gebruikte stift en papier om op A4-voetbalvelden te tekenen en gaf een beknopte en krachtige analyse. Tekst gaat verder onder de video. verdedigingstips AjaxRené van der Gijp voorzag het worstelende Ajax direct van enkele verdedigingstips voor hun aanstaande wedstrijden tegen Marseille en Feyenoord. De analist uitte kritiek op de verdediging en noemde de prestaties in de recente wedstrijden teleurstellend. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’ Bekijk deze video » Groot vermaak aan tafel bij Vandaag Inside door gevatte opmerking Wilders tegen Baudet Bekijk deze video » Video: Johan Derksen pleit in Vandaag Inside voor terugkeer Louis van Gaal bij Ajax Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

verdedigingstips Ajax
René van der Gijp voorzag het worstelende Ajax direct van enkele verdedigingstips voor hun aanstaande wedstrijden tegen Marseille en Feyenoord. De analist uitte kritiek op de verdediging en noemde de prestaties in de recente wedstrijden teleurstellend.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV