Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot

Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot

Donderdag 21 september 2023 om 13:42

Bij Vandaag Inside op woensdagavond heeft René van der Gijp een informatieve sessie over verdediging gehouden. De voetbalanalist gebruikte stift en papier om op A4-voetbalvelden te tekenen en gaf een beknopte en krachtige analyse.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> legt verdedigingsproblematiek <em>Ajax</em> bloot Bij Vandaag Inside op woensdagavond heeft René van der Gijp een informatieve sessie over verdediging gehouden. De voetbalanalist gebruikte stift en papier om op A4-voetbalvelden te tekenen en gaf een beknopte en krachtige analyse. Tekst gaat verder onder de video. verdedigingstips AjaxRené van der Gijp voorzag het worstelende Ajax direct van enkele verdedigingstips voor hun aanstaande wedstrijden tegen Marseille en Feyenoord. De analist uitte kritiek op de verdediging en noemde de prestaties in de recente wedstrijden teleurstellend. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

verdedigingstips Ajax
René van der Gijp voorzag het worstelende Ajax direct van enkele verdedigingstips voor hun aanstaande wedstrijden tegen Marseille en Feyenoord. De analist uitte kritiek op de verdediging en noemde de prestaties in de recente wedstrijden teleurstellend.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's