Feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring (video)

Feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring (video)

Donderdag 21 september 2023 om 21:45

De Oranjezomer zit bij de laatste drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. Presentator Hélène Hendriks werd verrast in RTL Boulevard.

Ring
Naast de nominatie voor de Televizier-Ring Presentator, maakt Hélène Hendriks met De Oranjezomer ook kans op de Gouden Televizier-Ring voor het programma. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring wordt op 12 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1.

__Bekijk hieronder hoe Hélène Hendriks werd verrast in RTL Boulevard:

Feest voor Hélène Hendriks: <em>De Oranjezomer</em> genomineerd voor <em>Gouden Televizier-Ring</em> (video) De Oranjezomer zit bij de laatste drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. Presentator Hélène Hendriks werd verrast in RTL Boulevard. RingNaast de nominatie voor de Televizier-Ring Presentator, maakt Hélène Hendriks met De Oranjezomer ook kans op de Gouden Televizier-Ring voor het programma. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring wordt op 12 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1. __Bekijk hieronder hoe Hélène Hendriks werd verrast in RTL Boulevard: Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle kanshebber Televizier-Ring Talent 2023: ‘Ik heb op Merel gestemd, niet op Sam’ Bekijk deze video » Zien: dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator en Televizier-Ring Jeugd Bekijk deze video » Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij' Bekijk deze video »
TV :
Feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's