Zien: Ernst Daniël Smid kan weer zingen na bijzondere Parkinson-operatie

Zien: Ernst Daniël Smid kan weer zingen na bijzondere Parkinson-operatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ernst Daniël Smid</em> kan weer zingen na bijzondere <em>Parkinson</em>-operatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zanger Ernst Daniël Smid lijdt al een aantal jaar aan de ziekte van Parkinson. Dat zorgde voor veel ellende in zijn leven, maar nu heeft een bijzonder en innovatieve operatie ervoor gezorgd dat Smid een tijdje verlost is van zijn klachten. Hij is zelfs weer in training om te kunnen zingen en bij Op1 durft Smid het zelfs aan een stukje voor te zingen. Het levert mooie beelden op. Dochter Coosje zit met een glimlach van oor tot oor tegenover hem. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Ernst Daniël Smid kan weer zingen na bijzondere Parkinson-operatie

Zanger Ernst Daniël Smid lijdt al een aantal jaar aan de ziekte van Parkinson. Dat zorgde voor veel ellende in zijn leven, maar nu heeft een bijzonder en innovatieve operatie ervoor gezorgd dat Smid een tijdje verlost is van zijn klachten. Hij is zelfs weer in training om te kunnen zingen en bij Op1 durft Smid het zelfs aan een stukje voor te zingen. Het levert mooie beelden op. Dochter Coosje zit met een glimlach van oor tot oor tegenover hem.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV