RENZE gemist? Ernst Daniël Smid zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje

RENZE gemist? Ernst Daniël Smid zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje

Zondag 11 december 2022 om 13:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Daniël Smid treedt eindelijk weer op, samen met zijn dochter Coosje zingt hij 'Laat me' live bij Renze op Zaterdag. Bekijk het optreden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RENZE</em> gemist? <em>Ernst Daniël Smid</em> zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Ernst Daniël Smid treedt eindelijk weer op, samen met zijn dochter Coosje zingt hij 'Laat me' live bij Renze op Zaterdag. Bekijk het optreden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. ParkinsonBij Smid is een neurostimulator in de hersenen geplaatst waardoor hij nu een stuk minder last heeft van de ziekte van Parkinson, die enkele jaren terug bij hem werd geconstateerd. Hij kon lange tijd nauwelijks meer praten maar inmiddels is hij weer druk bezig om zijn stembanden te trainen. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RENZE gemist? Ernst Daniël Smid zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje

Parkinson
Bij Smid is een neurostimulator in de hersenen geplaatst waardoor hij nu een stuk minder last heeft van de ziekte van Parkinson, die enkele jaren terug bij hem werd geconstateerd. Hij kon lange tijd nauwelijks meer praten maar inmiddels is hij weer druk bezig om zijn stembanden te trainen.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's