Zien: Van onschatbare waarde op 26 september terug op NPO 1 met twee (!) nieuwe experts

Zien: Van onschatbare waarde op 26 september terug op NPO 1 met twee (!) nieuwe experts

Zien: <em>Van onschatbare waarde</em> op 26 september terug op NPO 1 met twee (!) nieuwe experts Kijk hierboven: Dionne Stax, presentatrice van Van onschatbaarde, had het naar haar zin op het festival Tomorrowland. Het programma Van onschatbare waarde van Omroep MAX keert terug op tv. Vanaf 26 september is het programma weer elke dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. De presentatie is opnieuw in handen van Dionne Stax. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Dionne moet in de eerste aflevering twee nieuwe experts aan de kijker voorstellen: Sebastiaan en Roeland Kramer, twee broers die beide actief zijn in de handel in antiek. Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bas Jonker en Bianca Frölich blijven te zien in het nieuwe seizoen. Bekijk ook Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’ Bekijk deze video » Maandag in Van onschatbare waarde: wat levert bijzondere Rietveldstoel op? Bekijk deze video »
TV :
Monday 14 August 2023 om 15:42

Kijk hierboven: Dionne Stax, presentatrice van Van onschatbaarde, had het naar haar zin op het festival Tomorrowland.

Het programma Van onschatbare waarde van Omroep MAX keert terug op tv. Vanaf 26 september is het programma weer elke dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. De presentatie is opnieuw in handen van Dionne Stax.

Dionne moet in de eerste aflevering twee nieuwe experts aan de kijker voorstellen: Sebastiaan en Roeland Kramer, twee broers die beide actief zijn in de handel in antiek. Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bas Jonker en Bianca Frölich blijven te zien in het nieuwe seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's