Hart van Nederland gemist? Brandweer redt paard uit sloot in Voorschoten

Hart van Nederland gemist? Brandweer redt paard uit sloot in Voorschoten

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Brandweer redt <em>paard</em> uit sloot in <em>Voorschoten</em> Voor de eigenaresse van een paardenstal in Voorschoten was het vrijdagochtend een angstig moment. Een van de paarden was in een sloot terechtgekomen, waarschijnlijk door een ongelukkige misstap. De brandweer werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het dier weer snel op stal gezet kon worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Droevig nieuws: paard ontsnapt van manege en wordt doodgereden (video) Bekijk deze video » Video: 16-jarige Ava Eden treedt in de voetsporen van moeder Anky van Grunsven Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 22 September 2023 om 15:33

Voor de eigenaresse van een paardenstal in Voorschoten was het vrijdagochtend een angstig moment. Een van de paarden was in een sloot terechtgekomen, waarschijnlijk door een ongelukkige misstap. De brandweer werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het dier weer snel op stal gezet kon worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's