Droevig nieuws: paard ontsnapt van manege en wordt doodgereden (video)

Droevig nieuws: paard ontsnapt van manege en wordt doodgereden (video)

Zaterdag 15 juli 2023 om 17:07

Droevig nieuws: <em>paard ontsnapt</em> van manege en wordt doodgereden (video) In het Overijsselse Markelo is een paard losgebroken en de weg opgerend. Het dier werd kort na het ontsnappen van de manege aangereden door een auto en overleed. GescheptHet dier van de manege Stichting Paarden- en Ponysport rende vanmiddag de weg naast de manege op, waar het werd geschept door een auto. Een dierenarts moest ter plaatse komen omdat het dier er zo slecht aan toe was en heeft hem laten inslapen. De twee inzittenden van de auto zijn, ondanks de harde klap, niet gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte besloot in één seconde dat hij ging stoppen: 'Gewoon een gevoel' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » HvNL: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Overijsselse Markelo is een paard losgebroken en de weg opgerend. Het dier werd kort na het ontsnappen van de manege aangereden door een auto en overleed.

Geschept
Het dier van de manege Stichting Paarden- en Ponysport rende vanmiddag de weg naast de manege op, waar het werd geschept door een auto. Een dierenarts moest ter plaatse komen omdat het dier er zo slecht aan toe was en heeft hem laten inslapen. De twee inzittenden van de auto zijn, ondanks de harde klap, niet gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's