Zien: Heftige emoties bij Duncan Laurence na optreden Mell in Beste Zangers (video)

Zien: Heftige emoties bij Duncan Laurence na optreden Mell in Beste Zangers (video)

Zaterdag 23 september 2023 om 21:17

Zien: Heftige emoties bij Duncan Laurence na optreden Mell in <em>Beste Zangers</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Mell kreeg met The Blower’s Daughter de hele bank van Beste Zangers muisstil. Een optreden dat bij Duncan behoorlijk binnen kwam omdat het hem deed herinneringen aan zijn jeugd. In die tijd kon hij echt zichzelf zijn doordat hij veel gepest werd en niet geaccepteerd werd. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Mell kreeg met The Blower’s Daughter de hele bank van Beste Zangers muisstil. Een optreden dat bij Duncan behoorlijk binnen kwam omdat het hem deed herinneringen aan zijn jeugd. In die tijd kon hij echt zichzelf zijn doordat hij veel gepest werd en niet geaccepteerd werd.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's