Expeditie Robinson: wat kan amulet 'Peluang' van Roosmarijn doen in het spel?

Expeditie Robinson: wat kan amulet 'Peluang' van Roosmarijn doen in het spel?

<em>Expeditie Robinson</em>: wat kan amulet <em>'Peluang'</em> van Roosmarijn doen in het spel? Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Kamp Noord is klaar met verliezen en wil de eerstvolgende proef winnen, zeker Roosmarijn voor wie de Peluang (haar amulet) een last is geworden. "Als we nu nog een proef verliezen dan ben ik de volgende", zegt Roosmarijn bang. Bekijk het fragment hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Back2Base met Iris van Lunenburg: "Eva Simons en ik zijn te verschillend" Bekijk deze video » Frits Wester over Expeditie Robinson: "Omgang met jongere generatie brak me wel een beetje op" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Kamp Noord is klaar met verliezen en wil de eerstvolgende proef winnen, zeker Roosmarijn voor wie de Peluang (haar amulet) een last is geworden. "Als we nu nog een proef verliezen dan ben ik de volgende", zegt Roosmarijn bang. Bekijk het fragment hieronder:

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV