Zien: Amsterdams platenlabel El Chapo gelinkt aan criminele activiteiten Taghi's zoon

Zien: Amsterdams platenlabel El Chapo gelinkt aan criminele activiteiten Taghi's zoon

Sunday 24 September 2023 om 16:19

Het Openbaar Ministerie vermoedt dat platenlabel El Chapo Productions, in verband wordt gebracht met de zoon van Ridouan Taghi, mogelijk diende als middel om drugsgeld wit te wassen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Amsterdams</em> platenlabel <em>El Chapo</em> gelinkt aan criminele activiteiten <em>Taghi's zoon</em> Het Openbaar Ministerie vermoedt dat platenlabel El Chapo Productions, in verband wordt gebracht met de zoon van Ridouan Taghi, mogelijk diende als middel om drugsgeld wit te wassen. Tekst gaat verder onder de video. Bekende rappersHet label werd in 2016 in Amsterdam opgericht en staat vooral bekend om de muziek van rapper Boef. Tot 2020 bracht El Chapo Productions muziek uit van artiesten zoals Lijpe en Ismo. Op dit moment lijkt er geen verdenking te zijn van criminele activiteiten rondom rapper Boef. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lil’ Kleine sneert in single Herinnering naar ex Jaimie Vaes: ‘Heb veel shit op jou’ Bekijk deze video » Shownieuws: Boef reageert op radioboycot, dankzij Lil Kleine Bekijk deze video » ZIEN: 'Geert Wilders' maakt opwachting bij concert Boef in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekende rappers
Het label werd in 2016 in Amsterdam opgericht en staat vooral bekend om de muziek van rapper Boef. Tot 2020 bracht El Chapo Productions muziek uit van artiesten zoals Lijpe en Ismo. Op dit moment lijkt er geen verdenking te zijn van criminele activiteiten rondom rapper Boef.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's