Esther Ouwehand spreekt partijleden toe: 'Ik treed tijdelijk terug als lijsttrekker'

Esther Ouwehand spreekt partijleden toe: 'Ik treed tijdelijk terug als lijsttrekker'

Zondag 24 september 2023 om 18:25

Op het partijcongres van de Partij voor de Dieren heeft Esther Ouwehand aangekondigd dat ze tijdelijk aftreedt als lijsttrekker. Dit besluit volgde kort nadat een meerderheid van de aanwezige leden hun steun voor haar had uitgesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Esther Ouwehand</em> spreekt <em>partijleden</em> toe: 'Ik treed tijdelijk terug als lijsttrekker' Op het partijcongres van de Partij voor de Dieren heeft Esther Ouwehand aangekondigd dat ze tijdelijk aftreedt als lijsttrekker. Dit besluit volgde kort nadat een meerderheid van de aanwezige leden hun steun voor haar had uitgesproken. Tekst gaat verder onder de video. OuwehandOuwehand treedt tijdelijk terug in afwachting van de duur van het lopende onderzoek. De partijleden hadden echter de optie om Ouwehand als lijsttrekker te behouden. Eerder op de dag verwierp meer dan 96 procent van de aanwezige leden een motie om Ouwehand te verwijderen als lijsttrekker. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook College Tour: Esther Ouwehand emotioneel als ze over haar overleden vader praat Bekijk deze video » Esther Ouwehand sluit terugkeer voor verkiezingen niet uit: 'Ik heb er alle vertrouwen in' Bekijk deze video »
Politiek :
Esther Ouwehand spreekt partijleden toe: 'Ik treed tijdelijk terug als lijsttrekker'

Ouwehand
Ouwehand treedt tijdelijk terug in afwachting van de duur van het lopende onderzoek. De partijleden hadden echter de optie om Ouwehand als lijsttrekker te behouden. Eerder op de dag verwierp meer dan 96 procent van de aanwezige leden een motie om Ouwehand te verwijderen als lijsttrekker.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's