Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video)

Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video)

Maandag 25 september 2023 om 14:52

<em>Hart van Nederland</em>: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video) Een 73-jarige man en een 71-jarige vrouw uit Amsterdam zijn zaterdagavond zwaargewond op straat gevonden. Hun 44-jarige buurman is opgepakt en wordt ervan verdacht het stel zwaar te hebben mishandeld. Ook wordt hij verdacht van poging tot doodslag, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ongeluk Den Haag: voetganger overleden (video) Bekijk deze video » Verdrietig: olifant Irma (53) overleden in Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video » Amsterdam gaat gebukt onder enorm rattenprobleem: 'Zo groot als konijnen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video)

Een 73-jarige man en een 71-jarige vrouw uit Amsterdam zijn zaterdagavond zwaargewond op straat gevonden. Hun 44-jarige buurman is opgepakt en wordt ervan verdacht het stel zwaar te hebben mishandeld. Ook wordt hij verdacht van poging tot doodslag, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's