Advocaat Jos B. na definitieve veroordeling moord Nicky Verstappen naar Europees Hof (HvNL)

Advocaat Jos B. na definitieve veroordeling moord Nicky Verstappen naar Europees Hof (HvNL)

Advocaat van de familie van Nicky Verstappen, Wendy van Egmond vertelt in Hart van Nederland dat zij de vervolgstap van de advocaat van Jos B. met vertrouwen tegemoet ziet.

Europees Hof
De rechter bevestigde dinsdag de al eerder opgelegde straf van 16 jaar cel in een definitieve veroordeling van Jos B. voor de moord op de 11-jarige Nicky in 1998. Zijn advocaat, Gerald Roethof gaat desondanks door en wil de zaak voor het Europees Hof brengen. Er zou niet eerlijk naar het dna-spoor zijn gekeken.

Advocaat Jos B. na definitieve veroordeling moord <em>Nicky Verstappen</em> naar Europees Hof (<em>HvNL</em>) Advocaat van de familie van Nicky Verstappen, Wendy van Egmond vertelt in Hart van Nederland dat zij de vervolgstap van de advocaat van Jos B. met vertrouwen tegemoet ziet. Europees HofDe rechter bevestigde dinsdag de al eerder opgelegde straf van 16 jaar cel in een definitieve veroordeling van Jos B. voor de moord op de 11-jarige Nicky in 1998. Zijn advocaat, Gerald Roethof gaat desondanks door en wil de zaak voor het Europees Hof brengen. Er zou niet eerlijk naar het dna-spoor zijn gekeken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Gerald Roethof over zaak Nicky Verstappen: "Moet opnieuw behandeld worden" Bekijk deze video » Gerald Roethof bij Vandaag Inside: 'Als je Jos B. verdedigt kun je het nooit goed doen' Bekijk deze video » Ouders Nicky Verstappen: 'We missen Peter R. de Vries nog elke dag' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV