Sterren op het doek: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren

Sterren op het doek: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren

Monday 19 December 2022 om 13:26

Annechien Steenhuizen vertelt bij Sterren op het doek over haar carrière. En ze is niet van plan om nog jaren zo door te gaan. “Ik blijf niet tot mijn 67e het achtuurjournaal presenteren. Het is op een gegeven moment ook weer tijd voor iemand anders, toch?”

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: Annechien Steenhuizen blijft niet tot 67e achtuurjournaal presenteren Annechien Steenhuizen vertelt bij Sterren op het doek over haar carrière. En ze is niet van plan om nog jaren zo door te gaan. “Ik blijf niet tot mijn 67e het achtuurjournaal presenteren. Het is op een gegeven moment ook weer tijd voor iemand anders, toch?” Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren op het doek: Daphne Deckers geraakt door herinneringen aan vader Bekijk deze video » Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's