Vanavond in De Bevers: John de Bever is duidelijk geen fan van lachyoga

Vanavond in De Bevers: John de Bever is duidelijk geen fan van lachyoga

Vanavond in <em>De Bevers</em>: <em>John de Bever</em> is duidelijk geen fan van <em>lachyoga</em> Donderdag zitten fans weer klaar voor een nieuwe aflevering van De Bevers. In dit seizoen zien we volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens terwijl ze zich voorbereiden op hun ultieme droom: een show in Ahoy. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) LachyogaOm de spanning te verminderen, hebben John en Kees samen een lachyoga-les geboekt, maar dat verloopt niet zoals verwacht. "Ik ga mezelf hier toch niet voor schut zetten," aldus een zichtbaar geïrriteerde John de Bever. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leuke beelden: John de Bever viert nieuw seizoen De Bevers: De Weg Naar Ahoy Bekijk deze video » De Bevers verhuizen naar hun 10e droomhuis in 15 jaar tijd (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in De Bevers: John de Bever is duidelijk geen fan van lachyoga

Donderdag zitten fans weer klaar voor een nieuwe aflevering van De Bevers. In dit seizoen zien we volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens terwijl ze zich voorbereiden op hun ultieme droom: een show in Ahoy.

Tekst gaat verder onder de video.

Lachyoga
Om de spanning te verminderen, hebben John en Kees samen een lachyoga-les geboekt, maar dat verloopt niet zoals verwacht. "Ik ga mezelf hier toch niet voor schut zetten," aldus een zichtbaar geïrriteerde John de Bever.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV