Lee Towers in de war door show De Bevers in Ahoy: 'Is John of Kees de artiest?'

Lee Towers in de war door show De Bevers in Ahoy: 'Is John of Kees de artiest?'

Lee Towers in de war door show <em>De Bevers</em> in Ahoy: 'Is John of Kees de artiest?' Drijft Corry Konings een wig tussen Marianne Weber en De Bevers? (Shownieuws) De Bevers zijn al druk aan het repeteren voor de grote shows in Ahoy. John de Bever heeft heel wat sterren weten te strikken voor de optredens, zo komen onder anderen Caroline van der Plas, Johan Derksen, Bonnie St. Claire en Belle Perez langs. Ook Lee Towers is van de partij, al is hij een beetje in de war. Kees, de man van John, gaat namelijk ook zingen en dansen tijdens het concert. Lee weet dan ook niet meer of John of Kees de artiest is... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Binnenkijken: luxe appartement De Bevers in Den Bosch staat te koop (video) Bekijk deze video » De Bevers verhuizen naar hun 10e droomhuis in 15 jaar tijd (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: De Bevertjes zetten zich schrap voor een geweldige show in Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 7 september 2023 om 09:32

Drijft Corry Konings een wig tussen Marianne Weber en De Bevers? (Shownieuws)

De Bevers zijn al druk aan het repeteren voor de grote shows in Ahoy. John de Bever heeft heel wat sterren weten te strikken voor de optredens, zo komen onder anderen Caroline van der Plas, Johan Derksen, Bonnie St. Claire en Belle Perez langs. Ook Lee Towers is van de partij, al is hij een beetje in de war. Kees, de man van John, gaat namelijk ook zingen en dansen tijdens het concert. Lee weet dan ook niet meer of John of Kees de artiest is...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's