Tino Martin en Mart Hoogkamer in duet: De Hartslag van de Stad (video)

Tino Martin en Mart Hoogkamer in duet: De Hartslag van de Stad (video)

Tino Martin en Mart Hoogkamer in duet: <em>De Hartslag van de Stad</em> (video) Tino Martin en Mart Hoogkamer: twee grootheden van de Nederlandse volksmuziek. Ze hebben ze nooit eerder samen een nummer opgenomen, tot nu. De Hollandse zangers komen met de single De Hartslag Van De Stad en ze vertellen erover in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: eerste beelden Videoland-kerstfilm 'Eerste Hulp bij Kerst' vol bekende Nederlanders Bekijk deze video » Video: Monica Geuze ondanks twee nominaties niet aanwezig bij Televizier-gala Bekijk deze video » Zien: eerste beelden Videoland-serie over het leven van Máxima (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Netflix-docu Harry en Meghan in scène gezet (video) Bekijk deze video »
TV :
Tino Martin en Mart Hoogkamer in duet: De Hartslag van de Stad (video)

Tino Martin en Mart Hoogkamer: twee grootheden van de Nederlandse volksmuziek. Ze hebben ze nooit eerder samen een nummer opgenomen, tot nu. De Hollandse zangers komen met de single De Hartslag Van De Stad en ze vertellen erover in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV